Wil je meer info over Sectorale Akkoorden 2023-2024 Meer info

Officient

 

Officient digitaliseert al je HR-administratie en helpt je om gemakkelijk alle werknemersgegevens te centraliseren. Met enkele klikken automatiseer en versnel je tal van hr-processen, waaronder contractbeheer, verlof en on-boarding. Je bewaart er heel wat extra gegevens van je medewerkers: contracten, attesten, diploma’s, verlofaanvragen…tot zelfs de schoenmaat als je wil. Geen verschillende mappen meer in de ‘personeelskast’, alles gecentraliseerd in één online tool die je vanop ieder device waar ook kan bedienen.

Ook je medewerkers en managers kan je rechten geven om een gedeelte van deze tool te gebruiken. Zo kan een projectleider rechtstreeks verlof goedkeuren, kan iedere medewerker zijn persoonlijke gegevens raadplegen, wijzigen en zelf zijn eigen loondocumenten ophalen. Via de Accuria app kan je medewerker met één druk op de knop verlof aanvragen.

De maandelijkse prestaties ingeven is hier echt a piece of cake. En dan spreken we nog niet over de inzichten die deze tool jou als extra biedt.

Nog geen login? Contacteer ons!