Wil je meer info over de corona-maatregelen? Meer info

Accuria is als sociaal secretariaat altijd al een buitenbeentje geweest. En daar kiezen wij bewust voor.

  • klein ten opzichte van onze collega’s
  • een uiterst persoonlijke aanpak

Wij kennen al onze klanten en denken graag met hen mee. Want ieder bedrijf is anders en heeft specifieke vragen.

Wij kiezen voor rood omdat wij dynamisch zijn, halt houden bij wat belangrijk is en meebouwen aan de groei van onze klanten. Wij kiezen ook voor rood omdat wij dankbaar zijn voor onze roots in de bouwsector. Vroeger waren wij de bakstenen waar bouwbedrijven uit Oost-Vlaanderen op bouwden. Nu omarmen wij graag ook andere sectoren, maar de bouwsector blijft één van onze specialiteiten.

Wij kiezen voor groen omdat wij inzetten op duurzaamheid. Duurzaam in onze manier van werken en in de relatie met onze klanten. Duurzaam in onze manier van ondernemen: een energieneutraal kantoorgebouw, elektrische wagens, zoveel mogelijk papierloos werken … Wij kiezen ook voor groen omdat we heel nauw verbonden zijn met Embuild in Oost-Vlaanderen.

Wij hebben een Accurieus DNA.

Dynamisch, enthousiast en vol passie ontzorgen wij onze klanten op vlak van hun personeelsbeleid, altijd gefocust op kwaliteit. Op de kwaliteitsbarometer van de RSZ scoorden we heel hoog. Onze medewerkers zijn trouw aan Accuria, het zijn geen jobhoppers. En daar zijn we best trots op. Jij kan dus rekenen op ervaren dossierbeheerders, echte experten. Jouw dossierbeheerder wordt jouw vertrouwenspersoon en blijft met jouw bedrijf jarenlang meelopen.

 

2 kantoren
Zwijnaarde en Sint-Niklaas
3.000 klanten
22.000 berekeningen per maand
40 medewerkers
meer dan 80 jaar ervaring

PERSOONLIJK – BETROKKEN – BETROUWBAAR

Curieus hoe we jouw personeelsadministratie aanpakken?

Contacteer ons voor meer info.