Wil je meer info over Sectorale Akkoorden 2023-2024 Meer info

Embuild Zwijnaarde: EHBO basis – 2 dagen

Een ongeval is sneller gebeurd dan je denkt! Snel en correct handelen kan levens redden. Als je nog nooit een basisopleiding EHBO volgde, en je wilt je engageren om dit in jouw bedrijf op te nemen? Dan ben je hier op de juiste plaats. Tijdens deze tweedaagse opleiding leer je naast een portie belangrijke theorie om eerste hulp toe te dienen en hoe je omgaat met noodsituaties. Van het aanbrengen van verbanden tot reanimatie. Na afloop van de opleiding ontvang je een erkend attest voor bedrijfseerstehulp.

Als bedrijf ben je immers verplicht om een aantal personen in dienst te hebben die hulpverlener zijn. Het is dus van belang dat jij en jouw medewerkers goed opgeleid zijn.

Hou rekening met de specifieke bepalingen inzake eerste hulp die opgenomen zijn in bijlage III van het Koninklijk Besluit van 25/01/2001 betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen. Dit artikel bepaalt o.a. dat de werkgever ervoor moet zorgen dat er op elk moment gekwalificeerd personeel aanwezig is om eerste hulp te verlenen.